masenric_03
Centre penitenciari Mas d’Enric
13 octubre, 2016
th_1018aa_01
Clínica Anglo Americana a Lima, Perú
17 novembre, 2016

Ampliació i reformes de l’Hospital de Sabadell. Parc Taulí

parctauli_01

Ampliació i reformes de l’Hospital de Sabadell. Parc Taulí.

SITUACIÓ:

Sabadell

PROMOTOR:

Corporació Sanitària Parc Taulí

SUPERFÍCIE:

22.169 m2

FOTOGRAFIA:

Jordi Canosa

Descripció
L’Hospital de Sabadell s’amplia en una primera fase amb un cos lineal perpendicular als existents el que permet una clara relació entre les àrees de l’Edifici Taulí i les circulacions tècniques de la nova construcció, que es potencien amb un cos vertical que relliga totes les plantes. Les circulacions públiques s’organitzen a la façana al parc, definint àrees amb els dobles accessos. Múltiples patis permeten la il·luminació natural millorada amb un enginyós sistema de miralls. El vestíbul general del nou edifici es connecta amb el de l’edifici existent que conjuntament amb un gran porxo crea un gran espai d’accés relacionat amb el parc i la Gran Via. La sostenibilitat és present en moltes de les actuacions, estalvi energètic, d’aigua, materials, mètodes constructius, etc., i el més aparent és el sistema de lames domotitzades que permeten regular el sol i la llum natural.