912nc_01
Edifici Provença. Hospital Clínic de Barcelona
14 novembre, 2016
912nc-v_01
Pla director del nou Hospital Clínic al c/ Villarroel.
16 novembre, 2016

Pla director del nou Hospital Clínic a l’Av. Diagonal

912nc-d_01

Pla director del nou Hospital Clínic.

SITUACIÓ:

Av. Diagonal, Barcelona

PROMOTOR:

Hospital Clínic de Barcelona

SUPERFÍCIE:

34.187 m2

CO-AUTOR:

Roger Paez i Blanch (AiB Estudi d’arquitectes, SLP)

Descripció
Els estudis proposen solucions per l’Hospital del segle XXI que es centren en els següents aspectes:
-La relació amb la ciutat.
-La memòria històrica en relació amb els edificis existents.
-Solucions obertes, flexibles i perfectibles.
-La sostenibilitat i la cooperació amb elements fonamentals del projecte.
-L’hospital com a malla múltiple de circulacions i instal·lacions.
-Potenciar la llum i ventilació natural.
-Situar adequadament els elements del programa més complexos i permetre l’intercanvi de posició de les àrees.
-Agrupar espais per usos.
-Possibilitar l’execució per fases.
-Potenciar els espais de relació, estudi i relaxament.
-Sistemes constructius fiables i de qualitat.
-Zonificacions clares i ordenades.
-Les cobertes com espais verds d’oci i relació.