894HC UCIH_Hemodinamica 02
Hemodinàmica Hepàtica. Hospital Clinic
29 maig, 2018
Principal
Clínica de Cirurgia Plàstica, Tintoré i Brasó
5 juliol, 2017

Reforma del Laboratori d’Immunologia

894hc-inm2_01

Reforma del Laboratori d'Immunologia

SITUACIÓ:

Hospital Clínic de Barcelona

PROMOTOR:

Hospital Clínic de Barcelona

SUPERFÍCIE:

1.227 m2

FOTOGRAFIA:

Jordi Canosa

Descripció
El servei d’immunologia és responsable de les proves assistencials per a la prevenció, diagnòstic i seguiment de les malalties d’origen immunològic. Al laboratori s’apliquen els últims avenços científics i un ample espectre de tècniques avançades d’alta complexitat. El projecte se situa en la planta baixa del pavelló 4 i l’espai entre el aquest i el carrer Villaroel. La intenció del projecte és la d’agrupar al màxim els suports al voltant de les sales de treball del laboratori, que esdevenen protagonistes prescindint dels cel-rasos i deixant vistes els arcs i les voltes originals de l’edifici. Mitjançant una il.luminació directa i indirecta i la tria de colors càlids s’assoleixen zones de treball acollidores i funcionals, a la vegada que s’optimitzen les circulacions internes. En l’àmbit fora del pavelló 4 s’incorporen a més claraboies integrades amb la retícula dels cel-rasos que permeten l’entrada de llum natural.